Afrodisiace, pastile potenta, tratament impotenta, tratament ejaculare precoce

Afrodisiace, pastile potenta, tratament impotenta, tratament ejaculare precoce
www.x-pills.ro

marți, 5 februarie 2013

Cele mai bune afrodisiace naturale pentru barbati. Tratamente naturiste impotenta, ejaculare precoce




Afrodisiac este un cuvant derivat din numele zeitei din Grecia antica, Afrodita, zeita a dragostei, fertilitatii si extaz sexual. Apetitul sexual si fertilitatea sunt atât legate de nutriție, așa că, daca o persoana este corect hranita va fi mai susceptibila de o energie mai mare pentru actul sexual
Ce este un afrodisiac natural? Ei bine, acesta poate fi un parfum, produse alimentare, bautura, sau chiar o pastila de potenta, tratament ejaculare precoce pe baza de plante. Afrodisiacul poate aprinde sau creste dorinta sexuala. Practic, afrodisiace sunt produse care îmbunatatesc performanța sexuala.

In acest articol vom aborda tipurile de afrodisiace naturale prezentate mai sus si vom oferi cateva detalii generale cu privire la efectul fiecaruia.

Fructe afrodisiace:

Avocado: bune pentru sistemul imunitar, sunt bogate în acid folic, vitamina B6 si potasiu. Acestea toate ajuta la producerea hormonului masculin.

Bananele: contin nutrientii care sunt necesari pentru reproducerea hormonului sexual, cum ar fi potasiu si vitamina B6. Acestea contin, de asemenea minerale, chelatare și enzima bromelaina, care sunt considerate a stimula libidoul masculin. in unele parti din America Centrală, seva de copac banana rosu este cunoscuta a fi un elixir amoros.

Mango: ajuta la cresterea virilitatii la barbati. Cresterea potentei. Cresterea poftei de sex

Piersicile: sunt ambalate cu o multime de nutrienti, care stimuleaza erectia, afrodisiace naturale ideale pentru barbati.

Ananas: are o multime de vitamina C, poate fi destul de utila pentru tratarea impotentei, tratarea ejacularii precoce.

Dovleac: este dotat cu toate substantele nutritive esentiale pentru un libido sanatos, cum ar fi antioxidanti. Semintele sunt pline de zinc. Previn ejacularea precoce, potentiatori de placere, cresterea poftei de sex.

Fructe de padure de sezon: au resveratrol, care este un antioxidant. Acestea previn îmbatranirea prematura, cresc fluxul de sange si previn tensiunea arteriala, pastrand si intretinand tonusul corpului tau. Astfel, ajuta la avea o energie sexuala adecvata, cresterea libidoului, a poftei de sex.

Tomate: "marul iubirii", in limba franceza, amoris Poma sau Pomme d'amour (in functie de regiune), este o sursa bogata de nutrienti, cum ar fi vitamina C. Italienii au numit-o Pomo d'Or, ceea ce înseamna marul de aur, tocmai pentru probrietatile benefice in ceea ce priveste apetitul si performamnta sexuala.

Pepenele verde: are fitonutrienti, numiti citrulina. Citrulina este transformata în arginina de catre organism, stimuland oxidul nitric, care relaxeaza vasele de sange si are aproape acelasi efect ca pastilele potenta, tratament ejaculare precoce X-pill, tratarea disfunctiei erectile. Cresterea potentei, cresterea si imbunatatirea calitatii spermei, cresterea fertilitatii.

Condimente si mirodenii afrodisiace

Scortisoara:  este faimoasa pentru reducerea nivelului de zahar din sange, care poate fi o cauza de scaderea libidoului. Scortisoara este unul dintre ingredientele principale ale pastilelor de potenta, tratament ejaculare precoce X-Pill. Vezi mai multe despre, scrtisoara aici http://pastilepotentaxpill.blogspot.ro/2013/02/plante-afrodisiace-tratament-natural-impotent-reteta-x-pill-pastile-potenta-naturale.html

Nucsoara:  este folosit ca un stimulent, ea creste temperatura corpului, are parfum distinct si este folosit pentru vindecarea  diabetului  zaharat si a artritei, si este la rândul sau un afrodisiac.

Sofranul:  scade trigliceridele si colesterolul rau. Ea are puternice proprietati antioxidante si poate fi, de asemenea, utilizat pentru prevenirea cancerului. Cleopatra a folosit in baile ei. sofran pentru ca acesta sporeste sentimentul de pofta sexuala. Continere o substanta capabila sa stimuleze neurotransmitatori de la nivelul creierului.

Vanilie: hipotalamus, o glanda din creier care controleaza memoria si emotiile, este stimulat cu vanilie moale si subtil îmbatatoare . Acesta poate fi folosit într-o baie pentru a imbata simturile.

Busuiocul:  are o multime de flavonoide, care au proprietăti anti-inflamatorii. El are, de asemenea, beta-caroten, magneziu, potasiu și vitamina C. In epoca romana, busuiocul a fost un simbol al iubirii. Aceasta planta a fost odata considerata sacra. Are o mulțime de proprietăti de vindecare si de asemenea afrodisiace. Creste potenta si pofta de sex, creste sensibilitatea organelor genitale.

Seminte de Cnidium:  folosite in medicina traditionala chineza, mai exact pentru retetele imperiale, pentru imparati. Acestea sunt cunoscute pentru efectul lor deosebit, cresc potenta sexuala si rezistenta organismului la sex.

Damiana:  este un tonic nervos si a fost cunoscut, ca un afrodisiac pentru amor. Acesta are un efect extrem de calmant asupra sistemului nervos si asupra organelor sexuale. De asemenea, ajuta la producerea de testosteron. Curata tractul genito-urinar, tracturile gastro-intestinale si renale si creste sensibilitatea la nivelul organelor sexuale.

Ginseng:  are un tiraj potențator numit terpenici lactonei, care creste fluxul sanguin cerebral și genital. El imbunatateste in mod semnificativ productia de dopamina, adrenalina si a altor neurotransmitatori din creier care sunt responsabile pentru placerea sporita si excitare. Pastila Potenta X-Pill, tratament ejaculare precoce are in componenta sa de asemenea si miraculosul Ginseng cunoscut astazi in toata lumea pentru calitatile sale exceptionale si rezultatele impresionante in ceea ce priveste imbunatatirea vietii sexuale, cresterea potentei, erectii puternice, cresterea duratei partidelor de sex, rezolvarea problemelor sexuale barbatesti. Creste pofta de sex, cresterea potentei, tratament natural impotemnta

Rosemarin:  cuvintele latine ros marinus, in traducere  "roua marii", se refera la Afrodita, nascut din materialul seminal al lui Ouranos.  Aceasta planta mirositoare calmeaza nervii si ofera un sentiment de relaxare si este un afrodisiac natural.

Germenii de grau: conțin estrogen și vitamina E.

Buruiana tapului pofticios: cum ii spun chinezii, este folosita de multa vreme ca afrodisiac natural. Este o planta afrodisiaca care influenteaza benefic mai multe aspecte ale biochimiei sexuale, ajuta functia erectila si stimuleaza producerea de hormoni androgeni. Indicatii terapeutice: - cresterea potentei - imbunatatirea performantelor sexuale la barbati - reglarea functiei erectile - reglarea si mentinerea functiei glandelor sexuale - tratament impotriva ejacularii precoce. Aceasta planta face parte de asemenea din reteta pastilelor potenta, tratament ejaculare precoce X-Pill.

Rhodiola Rosea:  numită si "rădacina de aur" sau "rădacina arctică", este considerată o plantă sacră. Echilibreaza functiile psihice, imbunatateste si restabileste capacitatea de aparare a organismului si imuno-toleranta.Supravegheaza activitatea sistemului imunitar (fata de procesele maligne). Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal.Sub efectul stresului, creste nivelul serotoninei si al dopaminei si ajuta la mentinerea lor la un nivel corespunzator. Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii. Creste potenta sexuala. Poate fi eficienta in eliminarea disfunctiilor sexuale, atat la barbati cat si la femei. La persoanele cu diabet, accelereaza producerea insulinei si, prin aceasta, scade nivelul glicemiei. Aceasta este si ultima dintre cele patru plante miraculoase care stau la baza retetei pastilelor de potenta, tratament ejaculare precoce, remediu natural 100% contra ejacularii precoce X-Pill