Afrodisiace, pastile potenta, tratament impotenta, tratament ejaculare precoce

Afrodisiace, pastile potenta, tratament impotenta, tratament ejaculare precoce
www.x-pills.ro

luni, 18 februarie 2013

Potenta la o varsta inaintata


        

        Viata sexuala a barbatilor de varsta a treia. Despre potenta, impotenta (disfunctie erectila) si ejaculare precoce. Viata sexuala satisfacatoare indiferent de varsta.

         Pe masura ce inainteaza in varsta, si ajung undeva dupa varsta de 60 de ani, barbatii incep sa aiba probleme cu potenta, erectia, ejacularea si chiar cu ajungerea la orgasm. Comportamentul sexual al persoanelor barbatilor la varsta a treia a fost si este in continuare, des obiectul unor cercetari stiintifice serioase.


         Odata cu imbatranirea fizica, barbatii prezinta modificari anatomice, inclusiv subtierea parului pubian, laxitate a tesutului scrotului, atrofierea muschilor perineali, pierderea de țesut colagen si, ocazional, cresterea in greutate. Ejacularea sufera schimbari care au drept rezultat o scadere a intensitatii orgasmului si o scadere a fortei de propulsie a ejacularii. Volumul de ejaculare poate fi redus cu 50%. Toti acesti factori duc la deprecierea calitatii vietii sexuale si dau nastere unor frustrari care se reflecta in viata de zi cu zi.



         Este dovedit faptul ca intreținerea de relatii sexuale regulate ajuta la stimularea erectiei si ofera chiar și efectul preventiv asupra bolilor de prostata. Circulatia sangelui in penis este o garanție a unei erectii bune, satisfacatoare. In cazul in care actul sexual nu a avut o durata scurta, sangele si lichidul seminal al barbatului nu se reinnoiesc, si astfel aparand primele semne si prima etapa a disfunctiei erectile.

         Atentie :  Disfunctia erectila nu apare numai din cauza imbatranirii. Primele probleme de potenta pot aparea chiar si la 18-20 de ani. Acesta este un rezultat al influentei rele a factorilor externi si boli.


Impactului bolilor anterioare asupra funcției sexuale 


         Bolile cardio-vasculare si atacurile de cord  reduc pofta de sex a barbatilor din cauza fricii de un nou atac. Aceasta frica este, de cele mai multe ori nejustificata, dar afecteaza in multe cazuri viata sexuala a barbatilor.

Diabet 

        In cazul in care diabetul nu este diagnosticat si tratata, aceasta poate duce la aparitia impotentei. 

        Aceasta boala poate duce la restricții in ceea ce priveste viata sexuala, din cauza durerilor articulare. urerile la nivelul artculatiilor sunt intense si

        Diferite exercitii, bai de caldura, somn suficient va ajuta pentru a mentine corpul in forma buna. De asemenea o varianta eficienta si la indemana pentru rezolvarea problemelor erectile, impotenta, ejaculare precoce, sunt pastilele de potenta naturale. Una dintre cele mai folosite si sigure pastile de potenta, tratament ejaculare precoce, este X-Pill.


Efectele medicamentelor:


       Antidepresivele, tranchilizantele, drogurile pot provoca scaderea tensiunii arteriale si acesta poate duce la impotenta. Unele medicamente pot provoca un deficit de ejaculare la barbati si de asemenea pierderea dorintei sexuale la femei. Dupa incetarea administrarii unor astfel de tratamente, viata sexuala poate reveni in forma optima.


Alcoolul si fumatul

       
        Pot reduce potenta la barbati si pot cauza impotenta (disfunctie erectila), ejacularea precoce, ejaculare prematura.